El tractament informatiu del VIH ja forma part del llibre d’estil d’À Punt Mèdia

és el primer manual d'un mitjà públic que incorpora un apartat sobre el vih

És una setmana important per a la visibilitat de la diversitat i el VIH. Commemorem l’Orgull LGTBI i celebrem el #VihsiblesFestival. A més, periodísticament parlant, la Comunitat Valenciana està d’enhorabona. À Punt Mèdia s’ha convertit en el primer mitjà públic de tot l’estat espanyol que incorpora el tractament informatiu del VIH en una secció de la segona edició, ahir feta pública, del seu llibre d’estil.

Després d’haver emès una comunicació a la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació, mitjatçant el Consell de la Ciutadania, la Comissió de Seguiment del Llibre d’Estil d’ À Punt Mèdia ha valorat positivament la proposta del Comité Antisida de València d’incorporar un apartat a la nova edició del seu manual marc, que parle sobre les noves necessitats del VIH en relació al tractament informatiu.

Aplaudim aquesta decisió a la radiotelevisió valenciana i agraïm que escolte les paraules del ComiteVLC sobre la necessitat d’incorporar nous models de representació mediàtica de la diversitat social i, en particular, de les persones amb VIH. A continuació aportem les referències bibliogràfiques que són un començament en positiu per a la inclusió i la igualtat d’oportunitats de les persones amb VIH en la seua representació identitària als discursos d’els mitjans públics.

Deja un comentario