XARXA DE PERSONES ENTITATS FAMÍLIES COOPERATIVES AMISTATS FUNDACIONS EMPRESES INCLUSIVES

UN PROJECTE DE GENEROSITAT COL·LECTIVA DEL COMITÈ ANTISIDA DE VALÈNCIA

Amb un xicotet gest, n’hi ha prou. Té molt valor per les persones amb VIH.
La teua signatura ens permet sumar suports i promoure el bontracte cap a les persones, en la seua enriquidora diversitat.

Tenim l’objectiu d’agrupar les persones i col·lectius socials que entenen que les persones amb VIH pateixen encara avui
diferents formes de discriminació i que s’impliquen per això, a oferir una resposta a aquesta situació, en lloc de mirar cap a una altra banda.


SUMA'T AL GEST!

Per què signar?

Et convidem a subscriure aquest pensament col·lectiu com a forma de donar la cara per combatre l’exclusió de les persones amb VIH, com a manera de generar pensament de quotidianitat i d’acceptar la necessitat de parlar d’açò obertament.

Et convidem a signar perquè visibilitzar el VIH és el primer pas per promoure l’empatia i el ple accés de les persones i famílies afectades a les oportunitats que brinda la normalització d’aquesta Infecció de Transmissió Sexual (ITS) en l’àmbit social, laboral, educatiu o sanitari.

El suport de la ciutadania es tradueix en consecució de drets, i per açò és necessari seguir fent èmfasi.

Necessitem una resposta col·lectiva al VIH i el teu gest enforteix la xarxa inclusiva, la confiança col·lectiva.

Què implica formar part de la xarxa?

En la Xarxa de Persones Inclusives amb el VIH eres tu qui decideix de quina forma desitges participar amb la comunitat.

Signa per sumar-te a la Xarxa de Persones Inclusives
En el moment que signes, reps una invitació per veure el documental Èmfasi, una producció audiovisual del @ComiteVLC que et permet conèixer algunes reflexions de persones amb VIH. Però no tens per què quedar-te ací. A més d’informar-te, pots pujar de nivell:

Comparteix-ho perquè altres persones s’incloguen
Signar és un acte important que permet sumar el suport de la ciutadania i visibilitzar el problema de la discriminació. En formar part de la Xarxa de Persones Inclusives tens accés a diferents materials participatius de la Campanya #M’Incloc que pots compartir en les teues xarxes socials si ho desitges.

Actua per la inclusió de les persones amb VIH
Si eres una persona amb ganes d’implicar-te en un nivell major, pots fer-ho formant part dels nostres equips de voluntariat multidisciplinari. Hi tindràs l’oportunitat de construir més xarxa en diferents espais:

Cursos de formació
Vihsibles Festival
Manifestacions i protestes
Voluntariat en festivals d’estiu
Jornades i trobades per a persones voluntàries
Voluntariat en la Fira Alternativa de València
Celebració del Dia Mundial Enfront del VIH
[…]

En aquestes activitats podràs col·laborar de la manera que més s’adapte a tu. Les persones registrades en la Xarxa de Persones Inclusives rebran butlletins bimensuals amb convocatòries específiques de col·laboració, així com informació addicional a través de les nostres xarxes socials. A més, si ens escrius al correu meincluyo@comiteantisidavalencia.org contestarem qualsevol consulta.

Si eres una entitat pública o privada i desitges col·laborar amb algun dels nostres centres, programes o projectes d’inclusió social, pots veure el que fem ací i contactar-nos per aquesta via.

El nostre manifest - #M'Incloc en:

ACCEPTAR les diferències individuals i col·lectives
RESPECTAR les persones amb necessitats específiques
GARANTIR el dret de les persones a ser diferents en condicions d’equitat
CONTRIBUIR a la normalització de les persones amb VIH
CONSTRUIR una societat lliure de prejudicis pel que fa la vinculació del VIH amb el gènere, l’orientació sexual, l’ètnia, l’edat, la salut i la classe social

Per a què usem les teues dades personals?

La missió de la Campanya #Mincloc és implicar les persones en la Xarxa de Persones Inclusives. A través de la facilitació del nom i el correu electrònic, les persones / entitats que decidisquen sumar el seu suport al Manifest #Mincloc posaran en confiança del Comitè de València certes dades personals, que l’associació gestionarà amb l’únic fi de traslladar informació referent a la seua activitat.

Les teues dades personals són tractades pel Comitè Antisida de València per gestionar els contactes i mantenir la gestió de les comunicacions de CCASCV amb tu. Entre d’altres, tens dret a accedir, rectificar i suprimir les dades.

Més informació en: http://www.comiteantisidavalencia.org/proteccion-de-datos

Enfront del pensament seròfob, masclista, racista, classista i homòfob fem créixer la Xarxa de Persones Inclusives

Què puc fer ara?