Naix Rumrum, la Xarxa Valenciana Antirrumors

 Pilar Devesa, responsable de comunicació del Comité Antisida Comunidad Valenciana, participa en representació de CALCSICOVA en la presentació de “RUMRUM”, la Xarxa Valenciana Antirumors, una iniciativa col·lectiva per a construir una societat més #inclusiva que reconega la #diversitat com un enriquiment comú.

UMRUM, la xarxa valenciana antirumors, és una iniciativa col·lectiva per a construir una societat més inclusiva que reconega la diversitat com un enriqui – ment comú. L’objectiu de RUMRUM és dotar a la ciutadania d’eines i habilitats comunicatives que permeten respondre als rumors i estereotips que afecten als col·lectius de la diversitat.

La xarxa naix en el marc de l’Estratègia Valenciana per a la Igualtat de Tracte, la No Discriminació i la Prevenció dels Delictes d’Odi 2019-2024, i el seu impuls ha correspost a la Generalitat Valenciana, que des de l’inici ha comptat amb entitats, tant públiques com privades, de la Comunitat Valenciana, que treballen per la igualtat de tracte i la no discriminació.

Deja un comentario